Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Tomb Raider

Vikander som Lara Croft Læs mere
2018
Action
118 min
Kan streames på
C More SF Anytime Netflix Blockbuster Viaplay

Action-eventyret 'Tomb Raider' er et reboot af filmserien om Lara Croft, og skildrer begyndelsen for arkæologen på sin første ekspedition.

Lara Croft er datteren af en excentrisk eventyrer, der forsvandt for syv år siden. Nu er hun 21 år, uden retning i livet, og nægter at overtage styringen af faderens forretningsimperium.

Hun vil finde ud af sandheden om sin far og begynder at efterforske mysteriet. Hans sidste, kendte opholdssted er et gravkammer på en mytisk ø, og det bliver en rejse med livet som indsats for den unge arkæolog. 

Alicia Vikander kan opleves i titelrollen, som tidligere blev portrætteret af Angelina Jolie i Lara Croft: Tomb Raider og Tomb Raider: The Cradle Of Life.

'Tomb Raider' er baseret på computerspillet af samme navn og med sit prequel-agtige udgangspunkt tager den især afsæt i spillet 'Rise of the Tomb Raider' fra 2013.

Danske Alexandre Willaume er også at finde på rollelisten, og filmen er instrueret af manden bag Bølgen.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.