Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Tomorrowland: A World Beyond

Sci-fi eventyr med George Clooney Læs mere
2015
Science Fiction
130 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster

'Tomorrowland: A World Beyond' handler om Casey, en videnskabsinteresseret, optimistisk teenager, der bliver transporteret til et fantastisk fremtidsland ved hjælp af et mystisk smykke for derefter at blive sendt tilbage i den virkelige verden.

I et forsøg på at finde frem til sandheden bag mysteriet opsøger Casey det tidligere barnegeni Frank. Sammen tager de på en rejse mod det futuristiske Tomorrowland.

Tomorrowland er navnet på temaområder i Disneys forlystelsesparker, som giver et indblik i, hvordan Walt Disney forestillede sig fremtiden. Med sin unge kvindelige hovedrolle (spillet af Britt Robertson) og en alternativ parallelverden kan filmen minde om klassikeren The Wizard of Oz, men med en mere science fiction-orienteret vinkel.

George Clooney har rollen som Frank, der bliver en slags mentor for Casey, men som også selv kan lære en ting eller to af deres fælles rejse. Instruktøren Brad Bird bruger sin erfaring med det eventyrlige og det action-fyldte fra tidligere film som The Incredibles og Mission: Impossible - Ghost Protocol. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.