Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Tracks

Ung, stædig og på ørkenvandring Læs mere
2014
Drama
112 min
Kan streames på
iTunes

Filmen 'Tracks' handler om Robyn Davidson, der ikke er glad for faste rammer og det klaustrofobiske byliv. Derfor beslutter hun sig for at begive sig ud på en vandring tværs over den australske ørken. En strækning på intet mindre end 2.700 kilometer.

Folk omkring hende er skiftevis støttende og uforstående over for hendes valg, men enspænderen Robyn er ikke til at stoppe. Da vandringen for alvor går i gang, har hun kun fire dromedarer, sin oppakning og sin trofaste hund med sig.

Undervejs på den mageløse rejse møder hun både vilde dyr, en fotograf fra National Geographic og en række uforudsete udfordringer. 

Det australske drama er baseret på Robyn Davidsons selvbiografi ske roman, der nøje skildrer hendes rejse gennem Australiens ørken i 1977. En fabelagtig bedrift af en person, som egentlig ikke havde nogen forudsætninger for at overleve den barske natur.

Mia Wasikowska (The Kids Are All Right, Alice in Wonderland) har påtaget sig rollen som Davidson, der tilbringer en del tid alene i ødemarken med sine fi rbenede følgesvende.

'Tracks' har også Adam Driver (Frances Ha) i rollen som fotografen Rick, der forsøger at dokumentere hendes færden. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.