Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Trance

Helt ind i sindet Læs mere
Thriller

I filmen 'Trance' er Simon (James McAvoy) ansat ved et fint auktionshus og hjælper en flok tyve med at stjæle et stykke værdifuldt kunst for selv at få en bid af kagen.

Kuppet går dog frygteligt galt - kunstværket forsvinder sporløst, tyvene stikker af, og Simon ender med at miste dele af sin hukommelse.

Han vælger derfor at opsøge en hypnotisør (Rosario Dawson) for at få sin hukommelse tilbage og derigennem finde frem til det forsvundne maleri. Snart begynder grænserne mellem virkelighed, begær og illusion at blive kraftigt udviskede, og Simon må indse, at han ikke kan stole på en levende sjæl.

Slumdog Millionaire-instruktøren Danny Boyle vender med 'Trance' hjem til thriller-genren, som i sin tid gav ham sit gennembrud med 'Shallow Grave' (1994).

Hovedrolleindehaveren, skotske James McAvoy, har haft en forrygende karriere fra gennembruddet som kentaur i 'Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet' (2005) til førsteelsker i 'Becoming Jane' (2007) og senest som superhelt i 'X-Men: First Class' (2011).

'Trance' afventer en dansk premieredato.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.