Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Tribe

Kriminalitet, sex og tegnsprog Læs mere
2014
Drama
130 min

I filmen 'The Tribe' starter døvstumme Sergey på en kostskole for døve. Efter at være blevet introduceret til skolen, viser det sig snart, at der blandt eleverne hersker et helt særligt hierarki.

Skolens ældste elever har etableret et lyssky netværk med forbindelser til kriminalitet og prostitution, og Sergey lader sig efterhånden indlemme i en bande. Snart får han igen ændret sit verdensbillede, da han møder Anna, og de indleder en hed affære. Men hun er kæreste med lederen af de ældste elever, og at involvere sig med hende er at bryde samtlige uskrevne regler.

’The Tribe’ er ikke hverdagskost i biografen. Det ukrainske værk er ikke en stumfilm, men en stum film, der udelukkende foregår på tegnsprog. Den originale, kompromisløse og konsekvente tilgang er trods manglende ord ikke gået ubemærket hen.

Både instruktør/manuskriptforfatter Miroslav Slaboshpitsky og fotografen Valentyn Vasyanovych har begge høstet store roser i internationale medier for deres arbejde på filmen. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.