Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Trip to Italy

Mere mad. Mere snak. Læs mere
2014
Komedie
108 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster HBO Nordic

Filmen 'The Trip to Italy' handler om de britiske skuespillere Steve Coogan og Rob Brydon.

De er gode venner, rivaler og først og fremmest komikere, hvilket kom til skue for fire år siden, da makkerparret kørte de engelske landeveje tynde for at anmelde mad for The Observer.

Nu har selvsamme avis bestilt endnu et road trip, og denne gang går turen til Italien, hvor det kræsne makkerpar skal indtage måltider på seks forskellige velansete restauranter, mens de fører løsslupne samtaler over bordet. Missionen indebærer selvfølgelig også diverse turistattraktioner, analyser af tilværelsen samt flere møder med det andet køn.

’The Trip to Italy’ er fortsættelsen til The Trip, der startede som en BBC-serie, og som med stor succes blev klippet om til en film med premiere på Toronto Film Festival i 2010. Efterfølgeren er også oprindeligt en serie og har endnu engang instruktøren Michael Winterbottom bag kameraet til at fange de mange improvisationer.

Steve Coogan og Rob Brydon er selvsagt tilbage i centrum som de selvhøjtidelige berømtheder, der småskændes og parodierer sig igennem tilværelsens vigtige emner såsom mad, kvinder og ikke mindst dem selv. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
3
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.