Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Trøffeljægerne fra Piemonte

Sjælden og dyr svamp Læs mere
2021
Dokumentar
84 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Viaplay Rent & Buy

Dokumentarfilmen 'Trøffeljægerne fra Piemonte' følger en række ældre mænd, der sammen med deres hunde går godmodigt på trøffeljagt dag efter dag i det naturskønne Piemonte i Italien.

Der er rift om disse naturens guldklumper, som sælges for flere tusinde kroner til gourmetelskende feinschmeckere verden over, der deltager i salget til storstilede auktioner.

De aldrende trøffeljægere har dog desværre ikke just en ny generation af jægere stående klar til at videreføre trøffeltraditionen og den gamle kultur, hvor skovbundene kæmmes med stor tålmodighed.

'Trøffeljægerne fra Piemonte' er således også en fortællingen om en generationskløft samt modsætningsforholdet mellem mændenes trav gennem skovene og de dyrt solgte trøfler.

Den italienske dokumentar er endvidere en film om at søge - og måske finde - meningen med livet. Her fortalt gennem en række mænd, som lever et passioneret liv i samhørighed med både naturen og deres elskede hunde. 'Trøffeljægerne fra Piemonte' har på sin vis ligheder med dokumentaren Gunda, der i forførende sort/hvid også har naturen i centrum. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.