Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Truth

Blanchett og Redford søger sandheden Læs mere
2015
Drama
125 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay

'Truth' handler om tv-produceren Mary Mapes og nyhedsværten Dan Rather, der arbejder på nyhedsprogrammet '60 Minutes'.

Året er 2004. Præsident Bush er midt i valgkampen, da Mapes møder en kilde med kontroversielle dokumenter om præsidentens tid i militæret. Efter et grundigt baggrundstjek godkender tv-stationen CBS, at de kører med historien.

Men få dage efter programmet er blevet vist, bryder helvede løs. Eksperter påstår, at dokumentet er en forfalskning, og snart er hele den amerikanske presse samt CBS's ledelse klar til at pege fingre. Hvem har ret, hvem tager fejl?

Cate Blanchett spiller hovedrollen i dramaet , der også har filmlegenden Robert Redford i en stor rolle som tv-legenden Rather. Begge skuespillere har førhen spillet sandhedssøgende journalister - Blanchett spillede titelrollen i 'Veronica Guerin', mens Redford medvirkede i 'All the President's Men' og 'Tid til kærtegn'.

'Truth' er baseret på Mapes selvbiografi, 'Truth and Duty', og instrueret af Zodiac-skribenten James Vanderbilt. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.