Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Truth or Dare

Sandhed, konsekvens eller død Læs mere
2018
Gyser
100 min
Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster SF Anytime iTunes

I gyseren 'Truth or Dare' tager Olivia på et sidste spring break med college-vennerne til Mexico. Men den festlige feriestemning afbrydes brat, da de en aften ender med at lege "sandhed eller konsekvens".

Det viser sig nemlig ikke at være noget harmløst spil, men en forbandelse som straffer alle dem, der lyver eller ikke vil udføre deres konsekvens. Midt i den drabelige leg bliver det indbyrdes venskab også sat på prøve, da Olivia pludselig skal finde ud af sine følelser for sin bedste venindes kæreste Lucas.

'Truth or Dare' er instrueret af manden bag bl.a. Cry Wolf og Kick-Ass 2, mens den er produceret af Jason Blum, der har stået bag flere af de senere års store gysersuccesser som Get Out og Insidious-serien.

Rollelisten er i filmens ånd befolket af ungdomsstjerner som Lucy Hale og Tyler Posey, der henholdsvis er kendt fra de populære tv-serier 'Pretty Little Liars' og 'Teen Wolf'.

Filmen er en blanding af high concept gys, hvor værkets præmis er ganske enkel, men til gengæld effektiv, som det ses i fx The Ring eller It Follows, og så blodig teenage gys vi kender fra fx Scream. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.