Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Turtle Power

Skildpaddernes historie Læs mere
2014
Dokumentar
98 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes

Dokumentarfilmen 'Turtle Power' fortæller historien om nogle af popkulturens mest udholdende helte 30 år efter Leonardo, Donatello, Michelangelo and Raphael for første gang så dagens lys.

I foråret 1984 stod der pludseligt et mystisk tegneseriehæfte ved siden af kasseapparatet i udvalgte butikker. For stort til at kunne stå på hylderne og for mærkeligt til at overse.

De sære skildpadde-superhelte, der ikke lignede noget, man hidtil havde set, var i sin tid en joke mellem skaberne Kevin Eastman og Peter Laird, men på ingen tid blev hæfterne udsolgt, og populariteten blev inspiration til en franchise: fire tv-serier, fire spillefilm, utallige videospil, samt legetøj og talrige former for merchandise.

Instruktør Randall Lobb fortæller sammen med skaberne af de ikoniske karakterer, Eastman og Laird, historien om en af verdens mest succesfulde franchises, i denne dokumentar, der vises en uge før premieren på Jonathan Liebesmans 'Teenage Mutant Ninja Turtles', der gik direkte ind på en imponerende 1. plads i USA.

OBS: Filmen vises uden undertekster.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.