Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Tyrannosaur

Drama med Peter Mullan Læs mere
2012
Drama
91 min
Kan streames på
SF Anytime HBO Nordic

I filmen 'Tyrannosaur' er Joseph (Peter Mullan) en plaget mand, hvis tendenser til vold og raserianfald medfører en selvdestruktiv adfærd. Efter Joseph i blind vrede myrder sin hund, forsøger han desperat at ændre sin tilværelse.

Muligheden kommer, da han møder Hannah (Olivia Colman), som arbejder i en kristen genbrugsbutik. Til at begynde med ser han ned på hendes tro og hendes, på overfladen, problemfri hverdag.

Men snart indser han, at Hannas ægtemand (Eddie Marsan) behandler hende alt andet end respektfuldt, og at hun gemmer på en mørk hemmelighed, der truer med at sende Joseph direkte tilbage til sit tidligere liv.

Skuespilleren Paddy Considine er kendt for roller i 'In America' (2002), 'Cinderella Man’ (2005) og ’The Bourne Ultimatum’ (2007), men springer ud som instruktør med det socialrealistiske drama 'Tyrannosaur'. Han har valgt Peter Mullan (Boy A) til den ene hovedrolle og Olivia Colman, der spillede sammen med instruktøren i 'Hot Fuzz' (2007), til den anden.

Filmen har modtaget en række priser rundt omkring i verden - bl.a. kvitterede den amerikanske Sundance Filmfestival med en særlig jurypris til Mullan og Colman.

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.