Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ud af intet

Drama med Diane Kruger Læs mere
2018
Drama
106 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio iTunes

Det tyske drama ‘Ud af intet’ handler om Katja, hvis liv synker i grus, da hendes tyrkiske mand og deres lille dreng omkommer i et bombeattentat i Hamborg.

Katja er i sit livs krise, hvor hun udover en umenneskelig sorg også må forholde sit til et politi, der graver i hendes afdøde mands kriminelle fortid, mens hun ligeledes gør sit bedste for at hjælpe til med at finde frem til gerningsmændene bag angrebet.

Diane Kruger (kendt fra bl.a. Inglourious Basterds) indtager den altdominerende hovedrolle som Katja i en fortælling, der kredser om emner som hævn, retfærdighed, tilgivelse og sorg.

‘Ud af intet’ vandt prisen for bedste udenlandske film ved Golden Globe-uddelingen i 2018, mens Diane Kruger modtog prisen for bedste skuespillerinde på filmfestivalen i Cannes i 2017, hvor filmen ligeledes var nomineret til en Palme d’Or. (copyright: kino.dk).

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.