Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Udyret

Svensk film om fire unge Læs mere
2012
Drama

Filmen 'Udyret' foregår i en lille svensk flække. Her bor fire unge, der alle lever i ren elendighed og hver især prøver at undslippe deres trøstesløse eksistens.

Jesper (Stefan Söderberg) er forældreløs, har gæld til op over begge ører og sælger video-sex over Skype.

Kim (Magnus Skog) er fanget i en tilværelse med sin kriminelle far, og Susanne (Sofie Karlsson) håber på at flygte via en tvivlsom dansekarriere.

Den religiøst opdragede Ylva (Emelie Sundelin) fordriver tiden med druk og hor. Alle fire drømmer om friheden og om et liv langt væk fra landsbyen og dens indbyggere.

'Udyret' blev optaget på lidt over seks uger i Helsingborg og omegn. Instruktørduoen Martin Jern og Emil Larsson står også bag filmen 'Du og jeg' fra 2006 med Noomi Rapace i hovedrollen, som nu er bedre kendt fra sin rolle som Lisbeth Salander i Millennium-trilogien og Elizabeth Shaw i Ridley Scotts 'Prometheus'.

Filmen tilslutter sig en skandinavisk tradition for barske ungdomsfilm som vi før har set med bl.a. 'Lilja 4-ever' (2002), 'Nordkraft' (2005) og 'Råzone' (2006).

Rating star
3
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.