Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

UglyDolls

Populært legetøj går til filmen Læs mere
2019
Animation
87 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay Rakuten TV

Animationsfilmen 'UglyDolls' er baseret på legetøjet fra Hasbro, som inkluderer populære figurer som Wage, Babo, Ice-Bat og Wedgehead.

Når dukkerne på fabrikken ikke er perfekte, så ender de i Grimsted - en anderledes by, hvor man hylder det underlige og mærkværdige, og hvor skønhed ikke kun findes udenpå.

Den fordomsfri og nysgerrige dukke Moxy rejser med sine venner mod Den Store Verden, for at se, hvor de egentlig kommer fra - og her møder de en helt anden indstilling til livet hos de smukke dukker, som venter på deres menneskelige match.

Instruktøren står tidligere bag Spy Kids-filmene, og 'UglyDolls' er senest i rækken af populært legetøj, der får en filmatisering, som med My Little Pony Filmen.

'UglyDolls' leverer et vigtigt budskab, nemlig at vores "fejl" er det, der gør os til dem, vi er - og det vigtigste er at være tro mod sig selv.

Filmen vises med dansk tale.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.