Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ulydighed

Forbudt begær Læs mere
2018
Romantik
114 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

Filmen 'Ulydighed' finder sted i en jødisk ortodoks del af London, hvortil kvinden Ronit vender tilbage efter at hendes far, den respekterede rabbiner, er død.

Ronit har de sidste mange år boet i New York, da hun som ung blev udstødt af samfundet for at have kysset med sin bedste veninde, Esti.

Faderens dødsfald tvinger hende nu ikke bare til at leve blandt de mange, der vanagter hende, men også til at stå ansigt til ansigt igen med den nu kyske Esti, der i mellemtiden er blevet gift med Ronits fætter, Dovid. 

Konflikten mellem de tre og med religionen som bagtæppe, er nu ikke til at komme uden om - ligeledes er de stærke følelser og det intense begær de to kvinder føler for hinanden. 

'Ulydighed' skildrer det at være homoseksuel i et særdeles undertrykkende miljø, hvilket ikke er langt fra Cate Blanchett-filmen Carol. Derudover byder trekantsdramaet på karrierens muligvis bedste præstationer fra de tre hovedrolleindehavere.

Instruktøren bag vandt tidligere i år en Oscar med hjem i kategorien Bedste udenlandske film for En fantastisk kvinde, der handlede om en transkønnets kamp for respekt. Denne gang har filmskaberen kastet sit fokus på hele to imponerende kvindfolk, hentet fra Naomi Alderman roman fra 2006. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere romantiske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.