Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Unbearable Weight of Massive Talent

Niclas Cage er... Nicolas Cage! Læs mere
2022
Action
105 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio Rakuten TV

Action-komedien 'The Unbearable Weight of Massive Talent' handler om skuespilleren Nicolas Cage, der i filmen spilles af netop Nicolas Cage.

Her er altså tale om en selvbevidst film, der leger med forholdet mellem virkelighedens Cage og så filmens version af legenden. I filmen refereres der på den måde til et væld af Cage-film, så som Face/Off, Con Air og Wild at Heart.

Vi møder i filmen Nick Cage, der - ikke ulig virkelighedens skuespiller - har problemer med karrieren og økonomien.

Derfor vælger han modvilligt at takke ja til tilbuddet om en million dollars for at være med til en fødselsdag hos en af sine superfans, den spanske rigmand Javi Gutierrez.

Snart udvikler besøget sig dog i en uventet retning, da det viser sig, at Javi bag sit venlige ydre er en brutal narkobaron. Cage bliver nu hyret af CIA til at sætte en kæp i hjulet for Javi og hans kriminelle foretagende.

'The Unbearable Weight of Massive Talent' blander humor med action i en metafilm, hvor Cage selvbevidst spiller på både fordomme om ham og virkelige situationer fra eget liv. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.