Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Under regnbuen

Fransk romantisk komedie Læs mere
2013
Komedie
115 min

I den franske film 'Under regnbuen' har den 24-årige Laura ventet hele sit liv på at møde den store kærlighed, så da hun ved et selskab møder Sandro, tror hun, at hun endelig har mødt sin drømmeprins.

Kort tid efter fascineres Laura af en anden ligeså charmerende ung mand, Maxime, hvilket får hende til at overveje muligheden for, at der findes mere end én eneste ene. Sandro har samtidig sine egne problemer at slås med, da hans forvirrede far, Pierre, støder ind i den selvsamme spåkone, som år forinden havde bestemt hans dødsdag.

Spiralen fortsætter med en række andre parisiske menneskeskæbner, der på hver deres sære, skøre og ejendommelige måde søger efter den uundværlige kærlighed.

Franske Agnès Jaoui havde inden ’Under regnbuen’ instrueret tre film, som hun, i lighed med denne, spiller med i. Debuten ’De andres smag’ (2000) blev nomineret til en Oscar, men måtte se sig slået af ’Tiger på spring, drage i skjul’.

’Se på mig’ fulgte efter i 2004 og fik en pris i Cannes for manuskriptet, som Jaoui skrev i samarbejde med sin faste makker og partner, Jean-Pierre Bacri, der er med i alle hendes film.’Under regnbuen’ er hendes fjerde film og en mere rendyrket komedie end tidligere.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.