Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Under the Silver Lake

Manden bag It Follows Læs mere
2019
Komedie
139 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay Rent & Buy iTunes Rakuten TV

Filmen 'Under the Silver Lake' er et drama, et mysterium og en surrealistisk fabel om den unge, intelligente og rodløse Sam.

En dag ser han en ung kvinde svømme i poolen i hans ejendom, hvorefter hun forsvinder sporløst dagen efter. Sam er besat af den unge, smukke og mystiske kvinde, så han begiver sig ud på en rejse gennem Los Angeles for at finde hende.

'Under the Silver Lake' er ikke en helt almindelig filmoplevelse, og instruktøren stod tidligere bag den utraditionelle gyser It Follows. Hans nye film er sværere at genreklassificere, og den henter sin grundstemning fra andre hjernevridende værker som David Lynchs Mulholland Dr. og Alfred Hitchcocks Vertigo

Andrew Garfield, der spiller den altoverskyggende hovedrolle som Sam, var senest aktuel i den mere jordbundne kærlighedsfilm Breathe, og han har også tidligere haft rollen som Spider-Man i to superheltefilm. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.