Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Undskyld jeg forstyrrer

Sort komedie af instruktøren bag 'Frygtelig lykkelig' Læs mere
2012
Dansk
90 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes

Den danske fabel 'Undskyld jeg forstyrrer' er en ny film af manden bag 'Frygtelig lykkelig' (2008).

Det er ikke nemt at have en underlig mor (Lotte Andersen) og en far, man ikke ved, hvem er. Alligevel har Helene (Sara Hjort) ikke tænkt sig at give op, og hendes søgen efter sin ukendte far fører Sara til et lille, skrantende københavnsk teater, hvor et persongalleri af en anden verden har sin daglige gang.

Teaterdirektøren (Søren Østergaard), forfatteren (Nicolas Bro), divaen (Stine Stengade) og den erfarne skuespiller (Peter Gantzler) udgør det hårdt pressede persongalleri, der ad omveje også finder plads til Helene, der ikke nødvendigvis finder det hun søger, men noget helt andet.  

'Undskyld jeg forstyrrer' er en beretning om at finde sin egen plads i verden, skabt af makkerparret bag den succesfulde 'Frygtelig Lykkelig' - instruktøren Henrik Ruben Genz og forfatteren Erling Jepsen.

Jepsen skrev også 'Kunsten at græde i kor' (2006), og denne gang er det hans roman 'Biroller', som ligger til grund for fortællingen.

Filmen er en del af Biografklub Danmarks tillægsprogram 'Bogart-Pakken'.

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.