Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Væk på 10 sek + Deadly Force - Psych-Out!

1969
‘Black Moon Rising’ (som på dansk hed ‘Væk på 10 sekunder’) er en af den slags sci-fi/actionfilm, som drengedrømme er gjort af. Mestertyven Quint (Tommy Lee Jones) hyres af regeringen til at stjæle nogle hemmelige båndoptagelser fra en mistænkelig virksomhed. Han gemmer lyd-disken i prototypen på en futuristisk superbil, der kan køre 500 km/t og bærer kodenavnet Black Moon, men disken forsvinder, da bilen bliver stjålet af en mystisk ring af hightech-biltyve ledet af ‘Terminator’-stjernen Linda Hamilton! Manuskriptet er mastermind’et af ingen ringere end John Carpenter, så sømmet er helt i bund fra første sekund.

Der er en seriemorder løs i Los Angeles i ‘Deadly Force’, men han er det mindste af ex-cop Stoney Coopers problemer. Stoney (B-filmstjernen Wings Hauser) er godt nok vendt tilbage til L.A. for at stoppe den blodtørstige og sindsyge X Killer, som skærer et X i panden på sine ofre(!), men så snart Stoney er inden for bygrænsen er han omringet af gamle fjender. Selv hans ex-kone venter på ham med kagerullen i hånden! Men Stoney tager kampen op som en ægte one-man-army i en vaskeægte rabalderfilm fra action-årtiet over dem alle.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.