Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Valiant

Med dansk tale Læs mere
2005
Animation
76 min
Kan streames på
SF Anytime

Vi er i Europa i 1944. Brevdue Korpset står for den vitale kommunkation mellem den franske modstandsbevægelse og de allierede styrker. Disse flotte vovehalse-flyvere er beundrede af både han- og hunkøns fjerkræ. Og intet sted er beundringen større end i de maleriske skove ved Englands kyst, der er hjemsted for Valiant – en ung, klodset og usædvanligt lille skovdue.

Lokket af Brevdue Korpsets største helt, Gutsy, drager Valiant til London og melder sig som frivillig. Sammen med andre tvivlsomme rekrutter drager han til kasernen, hvor frygtindgydende instruktører, benhård træning og kvalmende frø-stuvning er hverdagskost.

Midt i træningshelvedet er der dog et lyspunkt: Valiants spirende venskab med Victoria, basens kønne sygeplejerske-due. Men idyllen varer ikke længe. Fjendens frygtede Falke Eskadrille har fanget så mange duer, at de nye rekrutter bliver sendt på en farlig mission, skønt de kun er halvvejs gennem træningen…

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.