Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Vanishing

En kamp om overlevelse Læs mere
2019
Krimi
107 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Den pyskologiske thriller 'The Vanishing' handler om tre mænd, der ankommer til en ubeboet ø udenfor Skotlands kyster for at passe øens fyrtårn.

Mændende består af den unge, uerfarne Donald, den sørgende Thomas samt James, hvis familie venter på ham tilbage på fastlandet. 

Efter en voldsom storm opdager de en bevidstløs mand liggende i vandkanten og med ham er en stor kiste med guld… Hvad der følger, er en kamp om overlevelse affødt af paranoia, isolation og grådighed.

'The Vaninshing' er inspireret af Flannan Isles-mysteriet, hvor tre fyrtårnspassere i år 1900 uforklarligt forsvandt uden spor, hvilket har affødt utallige spekulationer om, hvad der egentlig hændte på den lille ø. 

I en af filmens hovedroller ses stjernen Gerard Butler, der især er kendt fra film som 300 og senest Angel Has Fallen. Danske Søren Malling er også på rollelisten.

Instruktøren Kristoffer Nyholm er også dansker, og det er hans spillefilmsdebut efter at have stået bag en lang række succesfulde danske og udenlanske tv-serier som 'Taboo' og 'Forbrydelsen'. 

Filmen bringer associationer til det gamle actiondrama The Treasure of the Sierra Madre og ikke mindst den nye The Lighthouse, der har et lignende tema om mænd isoleret på et fyrtårn med Robert Pattinson og Willem Dafoe i hovedrollerne. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere krimier

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.