Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Vanishing Point + Death Proof

Fallback image

EVENT Sommerferie-filmfest med nyrestaureret, højenergisk 70’er-kultfilm + Tarantinos udknaldede ’Death Proof’. De to film vises som double-feature med samlet billet.

Vang & Povlsen fra Hyggehjørnet er værter hele aftenen. Der er fuld turbo på både action og stemning, når vi viser Richard Sarafians action-kultklassiker ’Vanishing Point’ (eller ’Speed’, som den meget sigende kom til at hedde på dansk) efterfulgt af Quentin Tarantinos skamløst underholdende retro-slasher om tunede biler og stuntmen – uden brug af computer-effekter.

’Death Proof’ er stærkt inspireret af 70’er-grindhouse-film og specifikt af ’Vanishing Point’, som følger den amfetaminpumpede Kowalski tværs gennem USA i en toptunet Dodge Challenger – på pep-piller og med halvdelen af den amerikanske politistyrke i hælene.

Aftenens værter er Vang & Povlsen fra Hyggehjørnet, som vil guide os gennem den fornøjelige filmfest, og der tid til at tanke op i caféen mellem filmene.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.