Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Venus i pels

Drama af Roman Polanski Læs mere
2014
Drama
96 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

Filmen 'Venus i pels' handler om teaterinstruktøren Thomas, der er en utilfreds mand. Han har brugt timevis på at finde hovedrollen til sit nye stykke, som skal sættes op i Paris, men standarden blandt kandidaterne er overraskende lav.

Ikke én har haft noget, der ligner format, til den vigtige hovedrolle. Thomas er klar til at forlade teatret i ren ærgrelse, men så træder Vanda pludselig ind på scenen. Hun er alt det, som Thomas hader, men på scenen er hun en fuldkommen forandret kvinde, der til fulde forstår hovedrollens allerinderste og mest intime motiver.

Efterhånden som sceneprøvens minutter glider over i timer - og stemningen mellem de to intensiveres - udvikler Thomas’ fascination sig til en ren besættelse…

’Venus i pels’ er baseret på et teaterstykke fra 2010 af David Ives med kun to skuespillere på scenen, hvor instruktøren Thomas sætter Leopold von Sacher-Masochs roman op som teater.

Filmversionen er skrevet og instrueret af Roman Polanski (Chinatown) og har Mathieu Amalric og Emmanuelle Seigner i de to roller.

Amalric er bl.a. kendt for at spille skurken Dominic Greene i James Bond-filmen ’Quamtum of Solace’ (2008), og Seigner er hyppigt medvirkende i Polanskis film, hvor hun tidligere har spillet med i ’Frantic’ (1988), ’Bitter Moon’ (1992) og ’The Ninth Gate’ (1999). (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.