Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Visitor

Drama af instruktøren bag den prisvindende 'The Station Agent' Læs mere
2008
Drama
103 min
'The Visitor' er manuskriptforfatteren og instruktøren Tom McCarthys opfølger til den prisvindende 'The Station Agent', og filmen er produceret af manden bag 'Sideways'. 

Den 62-årige Walter Vale (Richard Jenkins) går gennem livet i en søvngænger-agtig tilværelse. Han har mistet sin lidenskab for både at undervise og skrive og hans seneste roman har været år undervejs. Hans eneste adspredelse er et mislykket forsøg på at lære at spille klaver. En dag bliver han modstræbende sendt til Manhattan for at holde et foredrag på en konference og derved aflægger han sin New Yorker-lejlighed et sjældent visit.

Da han træder ind ad døren, opdager han til sin overraskelse, at et ungt par lader til at være flyttet ind. Det viser sig, at parret er blevet offer for udlejningssvindel og den unge syriske mand, Tarek (Haaz Sleiman) og hans sengalesiske kæreste, Zainab (Danai Gurira) har ingen andre steder at tage hen.

Efter først at have smidt dem på porten begynder Walter langsomt at bløde op og lettere modvilligt får parret lov til at blive boende. Tarek gengælder Walters venlighed ved at insistere på at lære ham at spille på afrikanske trommer. Instrumentets livsgivende rytmer giver ny næring til Walters vaklende sjæl og han åbner øjnene for en vibrerende ny verden på lokale jazzklubber og tromme-koncerter midt i hjertet af storbyen, i Central Park. Efterhånden som de to mænd udvikler et dybere venskab, udviskes forskelligheden i kultur, alder og temperament.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.