Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Vores livs ferie

Helen Mirren på en sidste rejse Læs mere
2018
Drama
112 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Komedie-dramaet 'Vores livs ferie' handler om John og Ella Robina, som har været sammen i 50 år.

Parret har haft et langt og lykkeligt ægteskab. Tiden har sat sine spor og de har derfor besluttet at tage på et eventyr.

Sammen tager de på roadtrip i deres gamle autocamper, mens deres to voksne børn derhjemme er ved at gå fra forstanden af bekymring. På deres rejse oplever Ella og John lidt af hvert, mens de genoplever fortiden og får det bedste ud af nutiden.

Filmen er baseret på romanen The Leisure Seeker af Michael Zadoorian, og den italienske instruktør står bl.a. bag komedie-dramaet Like Crazy. Handlingen om, hvordan man skal følge sine sidste drømme inden afslutningen, leder tankerne hen på komedien Nu eller aldrig.

'Vores livs ferie' har to af Hollywoods mest anerkendte skuespillere på rollelisten. Helen Mirren, der fik en Oscar for sin præstation i The Queen og Donald Sutherland der i 2018 modtog en Æres-Oscar sin lange karriere med film. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.