Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Vores sidste tango

Vild med dans Læs mere
2016
Dokumentar
85 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

Dokumentarfilmen 'Vores sidste tango' er en historie om kærlighed og hengivenhed mellem to af de største navne i tangoens historie, Maria Nieves Riego og Juan Carlos Copes.

De mødtes, da de var blot teenagere og dansede sammen i henved 50 år. Dansen samt kærligheden drev dem både sammen og væk fra hinanden i had og bitterhed. Men de fandt altid sammen igen.

Nu hvor de står på tærsklen til de sidste år i deres liv, åbner de første gang op for deres inderste følelser og fortæller deres historie til en gruppe unge tangodansere fra Buenos Aires, der tager de største øjeblikke fra Juan og Marias karriere og sammenfatter dem i smukke koreografier.

'Vores sidste tango' er en dokumentarfilm, der skildrer to menneskers liv og karriere i ligeledes interviews og iscenesat dans. Filmen følger dermed andre værker som Wim Wenders Pina, der handlede om koreografen Pina Bausch, og Sally Potters fiktionelle 'The Tango Lesson' fra 1997. 

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.