Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Vores vingård i Bourgogne

Tilbage til hjembyen Læs mere
2017
Drama
113 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio iTunes

Filmen 'Vores vingård i Bourgogne' handler om den 30-årige Jean, der har skåret alle bånd til sin vin-producerende familie og barndomsbyen Bourgogne.

Jean har tilbragt de sidste 10 år med at rejse rundt i verden og er nu endelig faldet til ro. Status quo ændres dog fuldstændig, da den unge mand kaldes hjem til Frankrig, fordi hans far ligger for døden.

Sommeren er ved at være forbi, og årets druehøst står for døren. Højtiden giver nu Jean og hans søskende mulighed for at revurdere fremtiden for familiens vingård samt blive genforenet i kærligheden til hinanden og passionen for håndværket. 

'Vores vingård i Bourgogne' er instrueret af manden bag Chinese Puzzle, og i rollen som Jérémie ses François Civil, der er kendt fra film som As Above, So Below, Made in France og Frank.

Tematisk minder det vin-begejstrede drama om den anmelderroste Sideways og Russell Crowe-filmen A Good Year, der begge også havde fokus på de menneskelige relationer sat i perspektiv af en god drue. 

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.