Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Walk

Gå linen ud Læs mere
2015
Drama
123 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Dramaet 'The Walk' foregår i 1974 og handler om franskmanden Philippe Petit, der drømmer om at gå på line mellem de to World Trade Center-tårne.

Petit rejser til New York og rekruterer et hold af vovehalse, der skal hjælpe ham med at udføre sit vanvittige stunt. Selve lineakten må han udføre alene, men missionen kræver detaljeret planlægning på niveau med et større kup.

Det er nemlig ikke kun tæt på umuligt og dødsensfarligt at balancere 412 meter oppe i luften, det er også særdeles ulovligt. 

'The Walk' bygger på de autentiske begivenheder, der også blev skildret i den Oscar-vindende dokumentar Man on WireJoseph Gordon-Levitt spiller den modige franskmand, mens navne som Ben Kingsley, Charlotte Le Bon og James Badge Dale også medvirker.

Filmen er instrueret af Robert Zemeckis, der tidligere har lavet film som Forrest Gump, Cast Away og Flight. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.