Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Walking with Dinosaurs

Dinosaurernes verden Læs mere
2013
Animation
87 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay Rent & Buy iTunes Rakuten TV

Filmen 'Walking with Dinosaurs' handler om den unge pachyrhinosaurus, Patchi, der lever sammen med sin flok samt sine to venner Scowler og Juniper. Filmen finder sted for 70 millioner år siden, hvor dinosaurerne regrede Jorden. Det var en hård tid, hvor kun den
stærkeste overlevede. 

Dinosaurflokken må migrere fra deres område, hvilket betyder, at Patchi i bogstaveligste forstand bliver nødt til at vokse med opgaven. Samtidig kommer et farligt, T-Rex-lignende rovdyr på sporet af dem, nemlig den dødsensfarlige Gorgon.

’Walking with Dinosaurs’ er baseret på den britiske BBC-miniserie fra 1999, som har vundet både Emmy og BAFTA-priser. Filmen tilføjer 3D til de dokumentarlignende optagelser, som mestendels er foretaget i Alaska, så målet er, at lade publikum komme endnu tættere på fortidsøglerne.

Alle dinosaurerne er animerede, og der er tale om en helt ny, fiktiv historie om dinoer, der forsøger at overleve i en barsk verden. De originale stemmer leveres af John Leguizamo (Moulin Rouge!), Justin Long (Live Free or Die Hard), Tiya Sircar (Friends with Benefits) og Charlie Rowe (The Golden Compass).

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.