Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Wallis & Edward

Madonnas royale affære Læs mere
2012
Romantik
119 min

Madonnas romantiske drama 'Wallis & Edward' er fortællingen om en af verdenshistoriens mest berømte kærlighedsaffærer.

Wallys (Abbie Cornish) er nygift, men ægteskabet er ikke ren lykke. Hun søger tilflugt i en udstilling af hendes navnesøster Wallis Simpsons ejendele og drømmer sig ind i hendes liv.

Vi følger Wallys' liv i nutidens New York synkront med fortællingen om århundredets kærlighedsaffære mellem den fraskilte amerikaner Wallis Simpson (Andrea Risenborough), som i 1930erne stjal Kongen af Englands (James D'Arcy) hjerte og fik ham til at fratræde tronen for at være sammen med hende.

Madonna prøver endnu engang kræfter som instruktør. Hendes debut bag megafonen var i 2008 med filmen 'Filth and Wisdom'.

Madonna har også selv skrevet filmens manuskript og finansieret størstedelen af den via sin egen private økonomi, og vandt desuden en Golden Globe for bedste originale sang.

Abbie Cornish ses her i en mere dybfølt rolle end sidst vi så hende som den krigeriske babe Sweet Pea i Sucker Punch (2011).

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere romantiske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.