Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

War Dogs

Drengerøve og våbenhandel Læs mere
2016
Drama
114 min
Kan streames på
Google Play SF Anytime Viaplay Rakuten TV Blockbuster

I filmen 'War Dogs' møder den unge David Packouz sin gamle skolekammerat Efraim Divelori efter flere års adskillelse.

Efraim er i mellemtiden blevet velhavende ved at sælge våben til hæren via en ukendt regel, der giver små firmaer mulighed for at byde på militære kontrakter.

Vennerne slår sig sammen om at finde alle de kontrakter, som de store spillere ikke gider beskæftige sig med, og snart ruller pengene ind.

David og Efraim begynder nu at se sig om efter endnu mere lukrative aftaler, og muligheden byder sig, da de opdager en ordre på 300 millioner dollars om levering af våben til de amerikanske allierede i Afghanistan. Men en så massiv aftale har de aldrig beskæftiget sig med før, og snart er makkerparret ude, hvor de ikke kan bunde.

'War Dogs' ligger i grænsefeltet mellem drama og komedie, selvom den er instrueret af manden bag de vældig sjove Hangover-film. Historien er baseret på virkelige begivenheder, skildret af Guy Lawson i Rolling Stone-artiklen 'Arms and the Dudes'.

Filmholdet har endvidere været i dialog med den rigtige David Packouz om hændelserne. I filmen spilles han af Miles Teller fra bl.a. Whiplash, og hans excentriske ven, Efraim, portrætteres af den dobbelte Oscar-nominerede Jonah Hill. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.