Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Watch

Nabo af tredje grad Læs mere
2012
Komedie
106 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Disney+

I science fiction-komedien 'The Watch' opererer fire helt almindelige mænd én aften om ugen som nabovagter med det ene formål at slippe for hverdagens hjemlige rutiner.

Adspredelsen fra de huslige forpligtigelser ændrer dog hurtigt karakter, da de ved et tilfælde opdager, at deres ellers så fredelige kvarter er blevet invaderet af rumvæsner.

Rumvæsner, der opholder sig imellem dem forklædt som helt almindelige mennesker. Nabovagten har nu intet andet valg end at redde byen - og verden - fra total udryddelse.

De fire venner i 'The Watch' spilles af Ben Stiller (Meet the Parents), Vince Vaughn (Wedding Crashers), Richard Ayoade (der både instruerede og medvirkede i 'Submarine') og Jonah Hill (21 Jump Street).

Manuskriptet er desuden skrevet af bl.a. Seth Rogen (Knocked Up), så det siger noget om humoren, man har i vente. 'The Watch' er instrueret af Akiva Schaffer (Hot Rod).

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.