Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Way Way Back

Komedie af Oscar-vindende forfattere Læs mere
2013
Komedie
103 min
Kan streames på
TV2 PLAY SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

I 'The Way Way Back' er den introverte og lidt underkuede 14-årige Duncan tvunget til at tilbringe sommerferien med sin mor Pam, hendes nye, krævende kæreste Trent og hans datter Steph.

Det er ikke helt nemt for Duncan at få den nye familiekonstellation til at fungere, men redningen kommer, da han møder Owen, som lever det fede, frie liv og arbejder som opsynsmand i vandlandet Water Wizz.

Owen husker med det samme, hvor svært det er at være teenager og tilbyder Duncan et sommerferiejob. Pludselig bliver det, der tegnede til at blive den værste ferie i Duncans liv, til den bedste sommer nogensinde.

Liam James, der spillede John Cusacks søn i katastrofefilmen ’2012’ (2009), har hovedrollen som Duncan, mens Amanda Peet, der portrætterede hans mor i føromtalte film, også har en rolle i ’The Way Way Back’.

'The Way Way Back' er instrueret og skrevet af forfatterne bag den Oscar-vindende ’The Descendants’ fra 2011, men stilen minder i lige så høj grad om indie-perler som ’Little Miss Sunshine’ (2006) og ’Juno’ (2007). 

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.