Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Wedding Ringer

Hyr en forlover Læs mere
Komedie
101 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Rakuten TV Blockbuster

I komedien ’The Wedding Ringer’ skal den akavede Doug snart giftes med sin drømmepige. Desværre er den vordende goms vennekreds mildest talt ikke imponerende, og han mangler en forlover til brylluppet.

Derfor henvender den desperate fyr sig til firmaet Best Man Inc., hvor han møder den energiske ejer, Jimmy Callahan, der bliver hyret til at agere forlover overfor bruden og hendes familie. Samtidig finder Jimmy en flok skæve personager til at spille Dougs venner ved en polterabend, der selvfølgelig løber helt løbsk. Imens skuespillet står på, begynder Doug og Jimmy langsomt at blive venner.

'The Wedding Ringer' er en komedie i tradition med The Wedding Singer, The Hangover og I Love You, Man. Doug spilles af Josh Gad, der portrætterede Steve Wozniak i Jobs. Som Jimmy ses speed-talkende Kevin Hart, der havde et kæmpehit i de amerikanske biografer med Ride Along sidste år. Endelig spiller Kaley Cuoco-Sweeting (The Big Bang Theory) Dougs overscoring af en brud.

'The Wedding Ringer' er Jeremy Garelicks første film som instruktør, men som manuskriptforfatter har han tidligere skrevet The Break-Up. (Copyright: kino.dk)

Filmen er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.