Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Weight of Elephants

Livet som 11-årig Læs mere
2013
Drama
83 min

'The Weight of Water' handler om den 11-årige Adrian, en følsom og ensom dreng, der lever sammen med sin bedstemor og psykisk syge onkel i en lille newzealandsk by, som moderen forlod for år tilbage.

Heller ikke skolen giver Adrian den tryghed, han mangler, og hans bedste ven dropper ham til fordel for skolens seje drenge. Adrians onkel opfører sig desuden mere og mere underligt, men da en ny familie flytter ind ved siden af, danner han en form for venskab med den jævnaldrende Nicole - en vild og særpræget pige med en mystisk fortid.

Den delvist danskproducerede 'The Weight of Elephants' blev første gang vist på årets Berlinale, hvor den deltog i Forum-serien. 

'The Weight of Elephants' er instrueret af Daniel Borgman, der blev født i New Zeland i 1981, men som har fået sin filmiske uddannelse i Danmark, hvor han også er bosat.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.