Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Wendy and Lucy - Prekære arbejdsforhold

1969
Vi skal på roadtrip i ‘Wendy og Lucy’, dog ikke en hyggelig ferieagtig en af slagsen.

Den unge kvinde Wendy (der med kraftpræstation spilles af Michelle Williams) og hendes overbærende hund Lucy skal nordpå til Alaska, hvor Wendy håber på et godt betalt sæson-job på et fiskeri.

Men en enkelt lille fejl fra Wendys side får en ung teenagedreng til at reagere, som (lokal)samfundets kolde skulder.

‘Wendy og Lucy’ er et stille, men stærkt psykologisk drama, der får afstanden mellem publikum og lærred til at forsvinde. Med sit ensomme og cinematiske blå og jordfarvede univers kravler den ind under huden på beskueren. Den anerkendte filmkritiker Roger Ebert skrev i sin anmeldelse: “Jeg ved ikke, hvor hun kommer fra, eller hvordan hendes liv har været, men jeg ved alt om Wendy – eller føler alt.”

Kelly Reichardt var bl.a. nomineret til flere priser af Alliance of Women Film Journalists i 2008, herunder ‘Årets bedste kvindelige skuespiller’, ‘Årets bedste kvindelige instruktør’ og ‘Årets bedste manuskript’, mens hunden Lucy vandt en ’Palm Dog’ ved Cannes Film Festival.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.