Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

What If

Kan vi ikke bare være venner? Læs mere
2014
Komedie
102 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Amazon Prime

Filmen 'What If' handler om Wallace, der er vant til at brænde nallerne på parforhold. Således beslutter han ikke bare at droppe sine medicinstudier, men også alt hvad der har med kærlighed og kvinder at gøre. Netop da møder han naturligvis Chantry.

Hun lever af at animere tegnefilm og bor sammen med Ben, hendes kæreste gennem flere år. Wallace forelsker sig i Chantry, men omstændighederne gør, at de tager en beslutning om at parkere deres forhold i ”vennezonen” på ubestemt tid.

Deres indbyrdes kemi får dem imidlertid til at stille spørgsmålet: Hvad hvis dit livs kærlighed faktisk er din bedste ven? Det gigantiske grå område mellem ”ven” og ”kæreste” er blevet udforsket af mange film før, men selvom ’What If’ måske ikke fører sit publikum gennem ukendte temaer, så gør den det på ganske originale måder.

Et af filmens små og effektive tricks er, at den på fornemmeste vis er dybtfølt, samtidig med at den gør grin med sin egen genre. Den ved godt, at den minder om hundredvis af andre film, men ’What If’ vender dette til sin egen fordel. Den prøver aldrig at bide over for meget, hvilket netop er grunden til, at både dens humor og drama er så let at sætte pris på. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.