Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

What Maisie Knew

En bitter skilsmisse Læs mere
2013
Drama
99 min

Dramaet 'What Maisie Knew' følger den syvårige Maisie, hvis forældre søger om skilsmisse og starter en bitter strid om forældremyndighederne.

Masie må navigere i de voksnes kaos med al sin uskyld, charme og betingelsesløse kærlighed, og hun kastes frem og tilbage mellem sine forældre: Susanna, en aldrende rockstjerne, der jagter et sidste hit, og Beale, en travl kunsthandler med mange rejsedage.

Begge gifter sig med nye partnere for at stå stærkere i retssagen, og i takt med at Maisie knytter sig til moderens nye mand, bartenderen Lincoln, indser hun, at hun selv må være den voksne i sin egen lille familie.

'What Maisie Knew' er en fortælling om det komplicerede, moderne familieliv og om et barns ukuelige kærlighed til to forældre, der svigter igen og igen. Dramaet er baseret på Henry James’ klassiske roman, og filmen er en moderne pendant til klassikeren 'Kramer vs. Kramer' fra 1979.

I rollerne som Masies forældre ses Julianne Moore (The Kids Are All Right) og Steve Coogan (24 Hour Party People), mens Lincoln spilles af Alexander Skarsgård fra Melancholia (2011). Maisie spilles af Onata Aprile, der på trods af sin unge alder allerede har medvirket i tre spillefilm.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.