Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Where the Wild Things Are

Familiefilm fra Spike Jonze Læs mere
2010
Adventure
101 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV
'Where the Wild Things Are' er en klassisk historie om barndommen og de steder vi opfinder, for at finde ud af den verden vi lever i.

Filmen fortæller historien om Max, en uregerlig og følsom dreng, der føler sig misforstået derhjemme og derfor flygter til landet, hvor de vilde krabater bor.

Max ender på en ø, hvor han møder mystiske og mærkelige skabninger, hvis følelser er lige så vilde og uforudsigelige som deres handlinger.

De vilde krabater har længe været desperate for at få en leder til at vejlede dem, og Max har længe ønsket sig et kongerige, hvor han styrede det hele. 

Max bliver udnævnt til konge og lover at skabe et kongerige, hvor alle er lykkelige. Men Max finder snart ud af, at det ikke er så nemt at styre et kongerige, og at hans venskaber er ikke er så ukomplicerede, som han troede.

'Where the Wild Things Are' er Spike Jonzes ('Being John Malkovich', 'Adaptation.') filmatisering af børnebogen, der på dansk er kendt som 'Villy Vilddyr'.
Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.