Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Why Him?

Fandens til svigersøn! Læs mere
2016
Komedie
111 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Google Play Viaplay Rent & Buy Disney+ Blockbuster

I komedien ’Why Him?’ skal familiefaren Ned Fleming møde datteren Stephanies kæreste for første gang. Den overbeskyttende, men velmenende Ned har høje forventninger til kærestens kunnen.

Dog bliver han gevaldigt overrasket, da den excentriske internetmillionær, Laird Mayhew, præsenterer sig selv og stolt viser sin nylavede rygtatovering af familien Flemings julekort.

Laird har absolut intet filter og fortæller alt, der falder ham ind. Ikke mindst om sit aktive sexliv med Stephanie. Den overbeskyttende far kan ikke udstå svigersønnen, og situationen bliver kun værre, da han finder ud af, at Laird har planer om at gifte sig med hans datter.

Det kan være svært at give slip på sin førstefødte, hvilket Steve Martin i sin tid fandt ud af i komedieklassikeren Brudens far. 'Why Him?' er instrueret af manden bag I Love You, Man og Men Så Kom Polly, der understreger, at han efterhånden har rig erfaring med komedier, der udnytter alle de pinlige situationer, som kan opstå i forbindelse med kærlighed og familien. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.