Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Wife

Bag enhver stor mand... Læs mere
2018
Drama
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

I dramaet 'The Wife' får forfatteren Joe Castleman tildelt Nobels Litteraturpris. En ære der får store konsekvenser for både ham og hans kone Joan.

I 40 år har Joan nemlig tilsidesat egne ambitioner og drømme for at være den hustru, som den charmerende og kvindeglade Joe havde brug for. Men turen til Stockholm og de mange forberedelser op til ceremonien giver nu den loyale ægtefælle alvorligt stof til eftertanke. 

Snart vælter hemmeligheder fra deres ægteskab og Joes karriere ud af skabet. Og for at gøre alt værre, er de akkompagneret af deres forsmåede søn samt en nysgerrig forfatter, der gerne vil bore i sandheden om Castleman-ægteparret.

Filmen 'The Wife' byder på en af skuespillerinden Glenn Closes mest hyldede roller gennem en 35 år lang karriere med film som Farligt begær, 'Farlige forbindelser' og Albert Nobbs på cv'et. 

Jonathan Pryce, der for nyligt havde en større rolle i 'Game of Thrones', giver modspil som den egocentriske husbond, mens filmen bygger på Meg Wolitzers bestseller-roman. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.