Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Wild

Oscar-nomineret vandretur Læs mere
2015
Drama
115 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

I dramaet 'Wild' forsøger Cheryl Strayed at komme sig over tabet af sin mor. Hun har ramt bunden med stoffer, promiskuøse forhold og en smertefuld skilsmisse, og beslutter sig nu for at vandre ad The Pacific Crest Trail - en 4000 km lang strækning fra Californien til Canada.

Den unge kvinde efterlader nu en fortid fuld af konflikter og bruger de mange uger alene til at finde tilbage til den kvinde, hendes mor troede hun var. Men vandreturen er ikke for sarte sjæle og kommer til at udfordre Sheryl til det yderste.

'Wild' er instrueret af manden bag Dallas Buyers Club, og gav Oscar-nomineringer til både Reese Witherspoon, der spiller Sheryl, og til Laura Dern, der spiller Sheryls mor. Filmen er baseret på bestseller-biografien 'Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail', og manuskriptet er skrevet af Nick Hornby, der bl.a. har skrevet succesfulde romaner som About a Boy og High Fidelity. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.