Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Winkys hest

Prisvindende børnefilm med dansk tale Læs mere
2007
Familie
96 min

Den 6-årige kinesiske pige Winky Wong flytter med sin mor til en lille by i Holland, hvor hendes far driver en kinesisk restaurant.

Det er svært at flytte til et nyt land med andre traditioner og et helt anderledes sprog. Hun elsker at besøge naboerne tante Cor og onkel Siem, der driver en rideskole, og i begyndelsen er Winkys eneste ven en pony.

Hendes største drøm bliver at få sin egen hest, men hvor skal hun få sådan en fra? Hendes forældre har i hvert fald ikke råd.

En dag i skolen hører Winky om Saint Nicholas, der minder meget om julemanden. Han kommer hvert år ridende på en hest og giver gaver til søde børn på sin fødselsdag den 5.december, og da hun får at vide, at han snart kommer til byen, aner hun pludselig et håb: hun må ønske sig en hest af Saint Nicholas. Hendes far er meget skeptisk, men hvad forstår han sig på dette lands skikke?

Da Saint Nicholas ankommer på skolen og forærer hende et stykke legetøj, løber Winky grædende ud af klasselokalet og ud i skolegården, hvor hun finder en stor , smuk hvid hest tøjret til sin cykel. "Han gav mig alligevel en hest"

Hun rider den hjem uden at vide noget om al det kaos og drama, der følger i hælene på dem...

'Winkys hest' har vundet flere priser og anbefales fra 5 år. Med dansk fortæller.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.