Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Winter's Bone

Prisvindende thriller-drama Læs mere
2011
Drama
100 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Blockbuster
'Winter's Bone' er et amerikansk krimi-drama.

Ree Dolly er 17 år, og hendes far er sporløst forsvundet. Før hans forsvinden har han stillet deres hus i kaution, og nu nærmer regnskabets time sig med hastige skridt.

I angst for at miste huset, hvor hun tager sig af sine yngre søskende og psykisk uligevægtige mor, må den unge kvinde tage ud og lede efter sin far.

Det bringer hende på kant med den mørke side af dagliglivet i Ozarks vildmark, hvor de mægtige bjerg- og skovområder har sat deres præg på befolkningen i et lukket, isoleret samfund.

Ikke mindst nogle af Rees egne slægtninge viser sig at være i besiddelse af en flig af nøglen til mysteriet. Ree kastes ud i et dødsensfarligt spil, hvor løgne dækker over en fortiet sandhed og en uhyggelig hemmelighed.

'Winter's Bone' vandt hovedprisen på Sundance-festivalen og er nomineret til 4 Oscars: Bedste Film, Bedste kvindelige hovedrolle (Jennifer Lawrence), Bedste mandlige birolle (John Hawkes) og Bedste manuskript over forlæg.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
5.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.