Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Winx Club - Det fortabte kongerige

Animeret familiefilm Læs mere
2010
Animation
1 min
Kan streames på
SF Anytime
I 'Winx Club - Det fortabte kongerige' er en animeret familiefilm om feer, der handler om venskaber, farefulde ildkampe og såmænd også en hel del om kærlighed.

De dygtige troldmandskrigere fra Den magiske Dimension kæmpede for 16 år siden mod Det onde og endte til sidst med at ofre deres liv.

Kongerigets skæbne ligger nu i unge Blooms hænder, og hun må med hjælp fra sine Winx Club veninder kæmpe mod de hævntørstige urhekse og rejse langt væk for at bringe sine forældre tilbage til livet og endelig lære sandheden om sin hidtil hemmelige skæbne.

Vil Bloom, Stella, Flora, Aisha, Musa og Tecna kunne overvinde de grumme væsner og finde Skæbnens bog i Det hemmlige bibliotek? Vil Bloom overhovedet kunne bestå den sidste eksamen på Alfea-skolen? Og hvorfor er Blooms kæreste, Sky, mon rejst bort med en fremmed smuk pige uden at sige et ord?

Svarene er at finde i 'Winx Club - Det fortabte kongerige'.
Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
1
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.