Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Wolf House

“En kreativ tour de force,” skrev Hollywood Reporter om 'Wolfhouse', et surreelt chilensk animations-trip, der genkalder både tidlig David Lynch og brødrene Quay, og som modtog juryens udmærkelse på verdens vigtigste animationsfestival i Annecy.

‘The Wolf House’ blander nationale traumer med håndmodelleret mareridt: Kvinden Maria undslipper en sekt af fanatiske tyskere og søger tilflugt i et sælsomt hus med kun et par svin som selskab. Det bliver en lang og grusom nat i et hus, hvis vægge smuldrer og genopbygges i trit med, at hun bevæger sig længere ind i angsten.

Det gør ikke filmen mindre uhyggelig, at den er inspireret af den kun alt for virkelige Colonia Digninad, en bjergkoloni skabt efter 2. verdenskrig af tyske emigranter. Colonia Digninad udviklede sig til en torturanstalt under Pinochet. ‘The Wolf House’ er på alle måder en unik og kompromisløs film, der udsprang af en række museumsprojekter skabt af instruktørparret Cristóbal Léon og Joaquín Cociña.

Rating star
6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.