Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

To the Wonder

Kærlighedsdrama af Terrence Malick Læs mere
2013
Drama
112 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster NF+ Grand Hjemmebio

I 'To the Wonder' nyder forelskede Neil og Mariana hinanden på øen Mont St. Michel i Frankrig - kendt som ”The Wonder of the Western World”.

To år senere er Neil og Mariana bosat i en lille by nær Oklahoma, og deres kærlighed er sat på vågeblus. Neil arbejder som miljøinspektør, og da han opdager, at en af byens virksomheder forurener området, skaber det konflikt i forhold til arbejderne, der frygter at miste deres levebrød.

I mellemtiden udløber Marianas visa, så hun rejser tilbage til Frankrig, og Neil genoptager kontakten til sin gamle flamme, Jane. Snart er han splittet mellem de to kvinder.

’To the Wonder’ er instrueret af Terrence Malick, der tidligere har stået bag den stjernespækkede krigsfilm ’The Thin Red Line’ (1998) og senest det prisvindende drama ’The Tree of Life’ (2011).

Malicks nye film blev optaget tilbage i 2010, og foruden Ben Affleck (Argo), Rachel McAdams (Midnight in Paris) og Olga Kurylenko (Quantum of Solace) byder rollebesætningen også på spanske Javier Bardem (No Country for Old Men) i rollen som en præst, der er kommet i tvivl om sit kald.

’To the Wonder’ er ligesom Malicks forrige værker en film, der behandler livets store spørgsmål - denne gang hvordan kærlighedens mange faser kan transformere, ødelægge og forny et menneskes liv.

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.