Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Won't Back Down

Mødre til kamp for deres børns fremtid Læs mere
2013
Drama
121 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster

I dramaet 'Won't Back Down' har de to determinerede mødre, bilsælgeren Jamie Fitzpatrick og lærerinden Nona Alberts, et fælles mål: De vil forandre deres børns dårlige skole.

Men de står over for et magtfuldt og uigennemtrængeligt bureaukrati og korruption fra lærernes fagforeningsformand samt fra skolens rektor. Kvinderne sætter nu alt ind for at forandre skolen og deres børns fremtid. Dramaet 'Won’t Back Down' er løst baseret på virkelige hændelser i Los Angeles i 2010, hvor grupperinger af forældre forsøgte at overtage deres børns fejlende folkeskoler.

Filmens hovedroller spilles af de Oscar-nominerede Maggie Gyllenhaal, nomineret for Crazy Heart i 2009, og Viola Davis, der har været nomineret for både Doubt i 2008 og The Help tre år senere. Oscar-vinderen Holly Hunter (The Piano) spiller den kompromisløse fagforeningsformand, mens Oscar Isaac (som indtil videre kun har "Oscar" i sit navn) er kendt fra Drive (2011). Daniel Barnz har tidligere instrueret den moderne Skønheden og udyret-fortælling, Beastly (2011).

 

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.