Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

'Woodpeckers' er et kærlighedsdrama udover det sædvanlige. Shot-on-location i Den Dominikanske Republiks berygtede Najayo fængsel. Et fængsel, hvor man køber sig til et sovested – og hvis man ikke har nok penge, bliver man deduceret til en ’frø’ og må sove på gulvet i gangene.

Da den høje, smukke småkriminelle Julían ankommer til Najayo fængslet går det ikke stille for sig. På den anden side af Najayo fængslet, ligger der nemlig et fængsel for kvinder – og den eneste måde de kvindelige- og mandlige indsatte kan kommunikere med hinanden, er gennem forskellige selvlærte tegnsprog. Den temperamentsfulde Yanelly for øje for Julián, da han er budbringer for hendes mindst ligeså temperamentsfulde og jaloux kæreste. Adskilt fra hinanden med 150 meter og et dusin vagter imellem dem, forsøger Julían at vinde Yanellys hjerte – og samtidigt holde det hemmeligt. En medrivende film i et kaotisk miljø, hvor man sidder på kanten af stolen.

Rating star
2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.